web: profikarkas.com.ua    email: info@profikarkas.com.ua    tel: (044) 344-35-70

Монтаж домокомплекту за 1 день!


Монтаж каркасного будинку


Монтаж багатоквартирного каркасного будинку


Монтаж каркасного будинку

Будівельна компанія Profikarkas використовує інноваційну для України німецьку технологію будівництва каркасних будинків. Ми не будуємо будинки, у класичному значенні цього слова. Ми їх монтуємо в найкоротші терміни з елементів, заздалегідь виготовлених на нашому виробництві.

Така технологія дає вам низку беззаперечних вигод:

1. Висока швидкість будівництва

Усі елементи будинку – стіни будинку (домокомплект), перекриття, кроквяні ферми – не вимагають додаткового доопрацювання на ділянці. Це дозволяє зібрати коробку будинку в найкоротші терміни. Забудьте, що таке будівництво на десятиліття.

Монтаж домокомплекту будинку 125 м2 займає лише 1 день.

Монтаж домокомплекту каркасного будинку 150 кв. займає 2-5 днів (залежно від поверховості будинку). У готовий каркасний будинок з чистовим оздобленням ви зможете в'їхати через 6 місяців після початку земляних робіт на ділянці.

2. Незалежність від погодних умов

Незважаючи на те, що деревина каркасу будинку висушена спеціальним чином до 15-18%, намокання її все одно небажане. Зведення домокомплекту та влаштування покрівельного покриття за 5 – 12 днів дає можливість спланувати будівництво за сухої погоди.

Класична каркасна технологія передбачає виготовлення каркасу, заповнення його мінераловатним утеплювачем на будівельній ділянці, там же виконується обшивка каркасного будинку плитами OSB. Це триває 14 – 30 днів. А значить і ризик намокання деревини та утеплювача значно вищий. Якщо попередньо висушене дерево після дощу надалі можна використовувати, намокший утеплювач для каркасного будинку залишиться лише викинути.

3. Висока якість стін та всього будинку, як наслідок точної геометрії стін

Щоб ваш будинок був теплим, щоб підлога не рипіла і люстра не тремтіла, не тільки в рік новосілля, але й весь довгий термін служби каркасного будинку, необхідно забезпечити абсолютно точну геометрію всіх елементів будинку. Допускаються відхилення від заданих значень 1-3 мм.

Наслідки неточної геометрії:

  • Якщо ці значення будуть більшими за 3мм, у будинку утворюються суттєві містки холоду — просто кажучи щілини між панелями, прикриті тільки плитами OSB та гіпсокартоном. Вони будуть пропускати холод у будинок набагато краще і швидше, ніж бетонні шви цегляного будинку. Мінуси каркасного будинку такого виконання очевидні.
  • Неточна геометрія також може згодом спровокувати скрип підлоги, позбутися якого не вдасться. Адже лаги перекриттів можуть опинитися на трохи різній висоті.

Щоб уникнути подібних похибок, усі наші стіни та інші складові будинку виробляються на заводі за допомогою автоматизованого обладнання. Їхня похибка становить до 2мм. Конструкція стіни каркасного будинку заводського виробництва абсолютно жорстка, порушити її геометрію при монтажі на ділянці неможливо.

Досягти такої ж точної геометрії, збираючи каркас будинку на ділянці набагато складніше - адже техніка на заводі не помиляється, на відміну від людини.

Таким чином, ці технологічні особливості німецької каркасної технології гарантують високу якість вашого житла на десятиліття, дозволять вам відчути всі переваги каркасного будинку.

Ви можете побачити монтаж наших каркасних будинків і переконатися у високій якості складання не тільки в цьому відео, а й наживо! Звертайтеся, організуємо екскурсію.


Автор статті: Олексій Сухар, архітектор компанії Profikarkas

   web: profikarkas.com.ua    email: info@profikarkas.com.ua    tel: (044) 344-35-70