web: profikarkas.com.ua    email: info@profikarkas.com.ua    tel: (044) 344-35-70

Ми співпрацюємо з європейськими компаніями, які позитивно зарекомендували себе протягом довгого періоду часу:


На ринку будівельних материалів торговельна марка Hörmann насьогодні тісно асоціюється з воротами, дверима, коробками та електроприводами. Група компаній Hörmann є провідним постачальником такої продукції в Європі. Це стало можливим завдяки безперервному зростанню сімейного підприємства протягом декількох десятків років, що характеризується інноваціями та забезпеченням високих стандартів якості.


Вже більше 80 років компанія Velux покращує мікроклімат у приміщеннях, привносячи денне світло та свіже повітря до житлових будинків та інших будівель по всьому світу. Ключовими продуктами компанії є мансардні вікна, світлові люки для плоских дахів та модульні світлові люки для комерційних будівель, а також аксесуари, такі як жалюзі та рольставні, а також рішення для їх експлуатації, включаючи системи із сенсорним керуванням, дистанційним керуванням та системи «розумний дім».


Schiedel – лідер на європейському ринку димарів. Завдяки розробкам та конструктивним рішенням фахівців компанії, керамічні димохідні системи Schiedel є найбезпечнішими у світі.


Компанія ISOVER виробляє та постачає тепло- і звукоізоляційні рішення. Його назва утворилася шляхом складання частин французьких слів isolation – ізоляція та verre – скло. Тепер слово ISOVER практично в усьом світі є називним для високоякісної теплоізоляції, адже вже більше 75 років товари ISOVER виробляються у відповідності до міжнародних стандартів якості. Мінеральну вату ISOVER як на основі скловолокна, так і кам'яного волокна виробляють понад 40 заводів у світі.



Торгова марка «Вікна КОРСА» пропонує широкий асортимент продукції: металопластикові вікна та двері, алюмінієві вікна та двері, розсувні конструкції, ворота та ролети, а також додаткові елементи. Також до вибору пропонується понад 200 варіантів декоративних і енергоефективних склопакетів.



Продукція компанії Канталь включає вікна, двері та фасади, у тому числі великий вибір конфігурацій – вікна та двері нестандартної форми, в тому числі арочні, трикутні, трапецієподібні, розсувні та вхідні системи. Вся продукція компанії сертифікована, також є ліцензія на монтаж. Система контролю якості відповідає всім вимогам нормативних документів України і здійснюється по операційно, відповідно до технологічного регламенту, що дозволяє виробляти продукцію найвищої якості.


Компанія Зелена Скеля вже більше 15 років концентрує свою діяльність виключно в області розробки і виробництва обладнання з очищення стічних вод. Завдяки застосуванню ряду запатентованих європейських технологій, комплектуючих і матеріалів відомих світових брендів, компанії вдається утримувати лідируючі позиції на ринку України.


Компанія «Прагма» є українським виробником дерев’яних конструкцій і сертифікованим партнером американської фірми Mitek Industries – світового лідера в галузі розробки дерев’яних конструкцій. Компанія демонструє надійність нових технологій і відповідальний підхід спеціалістів до роботи.


Компанія Aqua Basis займається бурінням свердловин на воду, монтуванням потрібного насосного обладнання, монтуванням фільтрів хімічного очищення води для виправлення недоліків її природного складу і здійненням гарантійного та сервісного обслуговування всієї системи водопостачання будинків, котеджів, дач.

   web: profikarkas.com.ua    email: info@profikarkas.com.ua    tel: (044) 344-35-70