web: profikarkas.com.ua    email: info@profikarkas.com.ua    tel: (044) 344-35-70

Про нас

Компанія Профікаркас здійснює будівництво каркасно-панельних приватних житлових будинків та будівель іншого призначення в Україні та країнах Європи. Зведення каркасно-панельних будинків здійснюється саме за німецькою технологією, що дозволяє звести до мінімуму людський фактор на будівельному майданчику. Це досягається за рахунок не лише виконання жорстких вимог виготовлення панелей на заводі та зведення будинку на ділянці, а і серйозне ставлення до підготовки, тобто проєктування. Все це у підсумку гарантує високу якість будинку у швидкі терміни реалізації.


Більше про переваги будинку фабричної збірки::

Компанія Профікаркас будує будинки з 2010 року. За цей час було збудовано та введено в експлуатацію 94 будинки.


Що отримують наші клієнти:

1. Гарантію у 10 років на домокомплект і це зафіксовано у договорі.

2. Екологічний будинок з натуральних та сертифікованих матеріалів – дерева, мінеральної вати.

3. Довговічність та надійність побудованої конструкції – термін служби наших будинків складає більше 100 років.

4. Високу енергоефективність – наші будинки опалювати у 5 разів дешевше за квартиру.

5. Німецьку якість – стіни будинку виготовляються повністю у заводських умовах, що значно підвищує якість та точність усіх елементів майбутнього домокомплекту.

6. Фінансову прозорість на всіх етапах – у процесі будівництва вартість не змінюється.

7. Цікаві архітектурні рішення – ми маємо в команді власних архітекторів, конструкторів та інженерів, що за бажанням дозволяє створювати будинки незвичайного дизайну.


Команда та наша місія

Микола Кудіненко
, директор компанії Профікаркас:

"Все має виконуватися просто, осмислено та ефективно. Німецька технологія будівництва каркасних будинків ідеально відображає цю філософію, тому втілити її в життя тут, в Україні, є так цінним і важливим для мене. Завдяки заводській збірці каркасних стін та сучасному проєктуванню будівництво відбувається просто, швидко та якісно. Будинок виходить енергоефективним, комфортним, надійним та довговічним.

Сам будівельний процес ми робимо прозорим і зрозумілим: ви знаєте, за що ви платите, обираєте комплектацію будинку з урахуванням бажань і можливостей."






Олена Кудіненко, керівник відділу маркетингу:

"Місія компанії Профікаркас полягає в тому, щоби принести позитивний європейський досвід котеджного будівництва до України.

Ми хочемо, щоб будівництво будинку відбувалося просто та швидко. Щоб люди розуміли, за що вони платять, тобто, щоб будівництво та кошториси були прозорими. А збудовані нами будинки були довговічними та енергоефективними."




Успіхи компанії

Для підвищення енергоефективності каркасних будинків з 2017 року ми проєктуємо їх за принципами пасивного будинку. При виробництві та монтажі також дотримуємося вимог для пасивних будинків, затверджених Інститутом Пасивного Дому (Дармштадт, Німеччина). Про це свідчить сертифікат, розміщений нижче, виписаний на ім'я директора компанії Миколу Кудіненко.

До речі, наша компанія єдина в Україні має в команді сертифікованих спеціалістів по проєктуванню пасивних будинків. 


Читайте більше про нас тут:

Чому теплі, комфортні, найвигідніші каркасні будинки не люблять в Україні?

ПрофиКаркас построит сборный дом вашей мечты!

Строительство каркасного дома

Отзыв о компании ProfiKarkas

Каркасные дома от Профикаркас - уютный дом для вашей семьи


Наші реквізити

Товариство з обмеженою відповідальністю «ПРОФІБУДКОМПЛЕКТ» // Юридична адреса: 02000, м. Київ, пр-т. Григоренка, 38-А, кв. 157 // ЄДРПОУ 38657557 // Р/р UA343510050000026001610250000 // Банк: ПАТ "УкрСиббанк" м. Харків // МФО 351005

   web: profikarkas.com.ua    email: info@profikarkas.com.ua    tel: (044) 344-35-70