web: profikarkas.com.ua    email: info@profikarkas.com.ua    tel: (044) 344-35-70

Переваги кроквяних ферм


Автор статті: Антоніна Сухар, архітектор компанії Profikarkas


Кроквяні ферми від компанії ПрофіКаркас для вашого котеджу - це готова конструкція покрівлі, створена на заводі за допомогою спеціального обладнання та програмного забезпечення з високоякісної деревини. На будівельному майданчику необхідно лише встановити готові ферми протягом декількох днів на стіни вашого будинку і можна приступати до монтажу черепиці. 


Переваги кроквяних ферм:                                      

  • Низька матеріаломісткість. Для виробництва ферм потрібно на 40-120% менше матеріалів, ніж для влаштування класичного горищного перекриття та класичної кроквяної конструкції.
  • Вигідна ціна як наслідок низької матеріаломісткості. Вартість кроквяних ферм на 20-40% нижча ніж вартість класичного горищного перекриття та класичних крокв і становить 150 – 250 грн/м2 горизонтальної проекції даху в залежності від розміру покрівлі та наявності мансардного простору. Економія може сягати 20000 грн.
  • Мінімальні терміни. Монтаж кроквяних ферм на будівельному майданчику для покрівлі площею 150 м2 займає в середньому 2-3 дні.
  • Висока якість. Для виробництва ферм використовується виключно суха (12-18% вологості) стругана деревина з точними розмірами, оброблена антисептиком або вогнебіозахистом. Компанія ПрофіКаркас проєктує та виробляє кроквяні ферми MiTek на власному заводі.
  • Цілком готовий продукт. Продукт, який отримує замовник, не вимагає додаткового доопрацювання. Будівельнику необхідно встановити готові ферми на стіни вашого котеджу і можна приступати до монтажу самої покрівлі.
  • Можливість великопрогонових конструкцій. За допомогою кроквяних ферм можна перекривати прольоти до 12м без додаткових опор, що не дозволяють класичні кроквяні конструкції.


Висока якість ферм:

Унікальні інженерні розробки Mitek дозволяють спроєктувати найоптимальніший варіант покрівельної конструкції необхідної міцності за мінімальної матеріаломісткості. Дозволяють використовувати великі прольоти без додаткових опор, дозволяють реалізувати найскладніші архітектурні проєкти завдяки унікальним інженерним розробкам. При цьому гарантують абсолютну надійність та довговічність конструкції. Комплексне технологічне обладнання дає можливість пов'язати в єдине ціле етапи проєктування ферм та їх фабричного виробництва, що забезпечує точне розпилювання та збирання продукції.

   web: profikarkas.com.ua    email: info@profikarkas.com.ua    tel: (044) 344-35-70